John Deere  

 • Home • GolfPaket GolfKlubbar • GolfResor • GolfMedlemskap • KonferensPaket • Spa Paket • GolftävlingarGolf Utrustning VideoPartners Golf Böcker

Hotell InfoGolfpaketKonferensRestaurang & BarFestvåningArtister & Nöje | Kontakt
     

 
Konferens - Fyrhjulingsrace - Teamträning

Med personligt engagemang och professionellt kunnande hjälper vi er att planera, organisera och genomföra ett lyckat möte. Hotellet har ritats och byggts för konferensgästens bästa. Här har vi skapat en effektiv och fungerande arbetsmiljö. Våra konferensvärdar ser till att allt finns på rätt plats i rätt lokal när konferensen börjar, de finns själv på plats i rätt lokal när de behövs, de håller kaffet varmt och de välkomnar gästerna med massor av värmländsk gästfrihet. De skapar den varma och personlig atmosfär som kommit att bli Quality Hotel Selma Lagerlöfs eget adelsmärke. Här vill vi ge dig glädje, inspiration och ny styrka, året om.

Konferenslokalerna ligger skilda från hotellets övriga verksamhet för att ge lugn och ro. Alla våra har lokaler har trådlöst bredband via Telia Homerun. En del är utrustade med till exempel storbildsvideo, ljudanläggning och hörselslinga. Övrig teknisk utrustning som till exempel dataprojektor, ISDN-uppkoppling och portabel PC-station finns att tillgå.


Aktiviteter
Quality Hotel Selma Lagerlöf ger er de möjligheterna i överflöd och vi har kapacitet att skapa ett meningsfullt aktivitetsprogram för 10-800 personer.

Här följer en del av de aktiviteter som vi kan erbjuda på Quality Hotel Selma Lagerlöf.

Fyrhjulingsrace 125 cc

Det här är nog den allra populäraste av alla våra konferensaktiviteter, och det är rätt lätt att förstå varför. Här är det fart och spänning. Alla kan vara med och alla har lika roligt. Fyrhjulingarna är lättkörda. Bara gasa, styra och bromsa. Racet är upplagt som en stafett mellan två lag. Vid vårt tävlingsområde finns två parallella banor med tunnor och däck. Det här är slalom, fast på mc.

Natur- och vildmarksupplevelser
Runt hörnet här på Quality Hotel Selma Lagerlöf väntar den storslagna värmländska naturen. Djupa skogar, blånande berg och glittrande vatten får de flesta att dra efter andan, oavsett tid på året. För er som vill koppla av från konferens arbetet med äventyr och upplevelser i vild marken har vi en rad förslag.

Några tuffa och krävande, andra bara stillsamma och rofyllda, som en kort vandring till en lägerplats där kocken tillagar en läcker lunch över öppen eld. Ni bestämmer själva hur ni vill ha det. I äventyret nedan ingår flera olika aktiviteter, tävlingar/samarbetsövningar och naturupplevelser. Exakt vilka bestämmer vi tillsammans.

Mountainbike. Längs stigar och småvägar i vackra Fryksdalen.
Hill Rolling. Specialbyggda Cross-Cart som man kör i en bana nedför skidbacken.
Jaktbågskytte. Med 3-dimensionella proffsbågar blir det som på riktigt.
Klipp- och isklättring. En av våra störs ta utmaningar.
Skogsduellen. Annorlunda aktiviteter i skogen. Vilket lag vinner flest dueller?
Skotersafaris. Full fart genom den gnistrande vita Värmlandsvintern.

Poängjakten
En upplevelse i kreativitet, finurlighet och problem lösning, dessutom en stimulerande gruppaktivitet och en inspirerande skrattfest... kan det bli bättre? Om vi dessutom kryddar anrättningen med att övningen passar alla, eftersom alla åldrar, kunskaper och erfarenheter kan komma gruppen till nytta, så är vi ännu närmare sanningen. I aktiviteten ”Poängjakten” tilldelas gruppen lämplig utrustning och får därutöver ett antal utmaningar, uppdrag, uppgifter och frågor som ska lösas inom en given tidsram. Ett gemensamt och tydligt poängsystem finns bifogat, varför prioriterings- och organisationsförmågan sätts på prov. Övningen kan genomföras på många olika sätt, allt från inomhus en kulen höstkväll till att användas som en skattjakt genom halva Sverige på väg till konferensen i Sunne. Det är bara vår fantasi som sätter gränserna!

Akka-Olympiaden
Här hos oss kan ni få uppleva er egen olympiad. I de olympiska ringarnas anda tävlar vi i fem grenar, Akka 34 är ett förslag. Vi hälsar er välkomna till vår egen arena Akka-stadion, och kom ihåg - det viktigaste är inte att vinna utan att kämpa väl och ha roligt!

Fyrhjulingsrace
Fart, fläkt och spänning. Vi kör på säkra och lätthanterliga maskiner i en slalombana. Där gäller det att snabbt ta sig runt däcken och tunnorna. Alla kan vara med.
Vattenbungy
Presenningen är såphal. Ni har på er en flytväst som sitter fast i en bungysnodd. Nu gäller det att ta sig över presenningen och fylla kåsan med vatten ur en hink - sedan tillbaka igen och tömma kåsan i en annan hink. Mest vatten på kortaste tid vinner. Glada skratt garanteras.
Kuben
Kuben mäter 2 x 2 meter och är utformad som ett spindelnät. Det gäller att ta sig in - och dessutom ut igen, och det på så kort tid som möjligt. Och utan att vidröra nätet. Mer avslöjar vi inte här - utom att det är precis så knepigt och så kul som det låter.
Sifferpusslet
Varje lagmedlem får en siffra. Genom att placera ut deltagarna med respektive siffror gäller det att uppnå den på förhand givna slutsumman vågrätt, lodrätt och diagonalt.
Ryska lådorna
Den här grenen påminner en hel del om de ryska dockorna, där varje docka innehåller ytterligare en o.s.v. i all oändlighet. Här handlar det om fem lådor i olika storlekar och det gäller att få upp så många lagkamrater på lådorna och sedan stå kvar i ett visst antal sekunder utan att trilla ner.

Teamträning
Samarbete, kommunikation och förtroende inom gruppen är viktiga förutsättningar för att företag och organisationer ska utvecklas och bli framgångsrika. Vår teamträning är upp byggd med flera olika moment, som genomförs utomhus. Målet är att skapa ett lag där alla hjälps åt att nå det gemensamma målet.

Kreativ kommunikation
Vi delar in er i mindre grupper och tar er ut i skogen. Med en karta per grupp ska ni hitta olika mål, där uppgifter ska lösas. Men - det målet finns på någon av de andra gruppernas karta. Via kom-radio ska ni guida varandra till slutmålet.

Tredimensionellt jaktbågskytte
Så nära riktig jakt det går att komma. Bytena väntar längs en spännande jaktstig och varje byte är en ny utmaning.

Skoteräventyret
Med gashandtaget i botten, mitt i ett yrande snömoln. Med de sägenomsusade finn skogarna som vacker inramning.

Go Cart
Här utmanar man kollegorna på ett mini/maxirace med träningar, kval, B-final och A-final, el ler bara åka hit för att njuta av den underbara fart känslan.

Arena Team utvecklingsspel
Spelet som lockar fram ”sanningar” och samtidigt lägger grunden för konstruktiva samtal inom lednings-, projekt och arbetsgrupper.

Ett dygn till skogs
Dygnet kan innehålla cykling och paddling. Längs resan finns stationer med aktiviteter och tävlingar. Middagen tillagas över öppen eld och övernattar gör vi i militärtält.

Skogsduellen
Det här är konferensaktiviteten som kan innehålla en rad olika aktiviteter. Trädet och mountainbike-race är två förslag. Vi har många fler. Tävla i lag.

Midnattspaddling
Sakta glider vi ut på stilla vatten under en glittrande stjärnhimmel. Kanske stöter vi på en älg eller en bäver.

I naturen på mountainbike
Vi cyklar längs stigar och små vägar i Sunnes vackra skogar. Kanske till Selma Lagerlöfs Mår backa. Eller till Rottneros och den vackra parken.

Klippklättring
Du är ensam på en skrovlig klippvägg och ska nå toppen. Här handlar det mer om teknik än om styrka och känslan däruppe är obeskrivlig.

Snowtime
Ski Sunne är en av Mellansveriges bästa skidanläggningar. Dit tar vi oss för några härliga timmar av galna upptåg och tävlingar i olika former.

Paintball
Spela i lag på vår mobila bana i naturen. Här gäller det att inte bli träffad av färgbollarna. Vilket lag tar flaggan till motståndarens mål?

Bowling
Ny bowlinghall några hundra meter från hotellen. En lättsam aktivitet där alla har möjlighet att vara med. Åtta banor finns att rulla kloten på. Här radar ni upp strikes. Vem/vilka vinner ert företagsmästerskap?

Hill Rolling
I hastigheter upp mot 70 km/h i annorlunda terräng. Den specialbyggda Cross-Carten som via lift dras upp till skidbackens topp. Det finns tre olika banor, från lätt till avancerad.

Mysfaktor 1000 vid Frykens strand
I en avskild miljö finns det en stor vedeldad bastu och badtunnor några meter från Frykens svalkande vatten. Få platser kan erbjuda en sådan härlig kombination av naturskön miljö och kroppsligt välbefinnande.


För mer information fyll i formuläret och klicka på skicka.
 
 
   

  Klicka i rutorna för info om:  
    Golfpaket
Golf och Spa
Golf och Gourmet
Golf Spa Gourmet
Golf och Konferens
Spa och Gourmet
Spapaket
Konferens
Aktiv Konferens
Nöjesweekend
Selmas Skotersafari
Selmas Skidpaket
Bröllop
Festvåningen
Starry nights
Choice Hotel Cheque
           
* Namn  
* Email  
Adress  
Post Nummer  
Ort  
Telefon  
Mobil  
Antal Gäster  
Ankomst  
     
     
Avresa  
Medelande  
Önskar svar via:   Email      Telefon
Klicka på skicka:  

  

     
 

GolfSweden.com - Home - Kontakt GolfPaket SpaPaket - Konferens - GolfKlubbar
Golfmaskiner - Golf Tävlingar - Golf Utrustning Video - Gourmetpaket - Golf Medlemskap - Golf Resor - Golf ReglerNobel Media - GolfSweden.com - Celebrates 2
2 years of Internet Marketing Success
Golf, Golfbanor, Maskiner, Golfklubbor, Golfpaket, Spapaket, Golf kurser, Golf lektioner, Konferenspaket, Event, Hotel, Resort, Golf Resor
Golf packages, Wedding packages, Golf Clubs, Real Estate,Travel, Golf lesson,Outdoor, Conference packages, and Eventtwitter golfsweden.com     Golfsweden_google+
   
- Birdie-run.com on Google+ Golf Sweden.com on Google+ -Golf Sweden.com on Twitter
Hotels-Scandinavia.com on Google+ - GolfinfoUsa.com on Google+ - GolfDenmark.com on Google+ - GolfNorway.com on Google+


Golf info Italy Golf info USA Golf info Australia Golf info Norway Golf info Sweden Golf info Denmark
           


Copyright © 1997- 2019
    by Nobel Media     All Rights Reserved